onsdag den 14. marts 2012

Værtsfamilie

Yeeeeah. Er så glad lige nu, har nemlig fået en værtsfamilie! Jeg føler, at jeg er meget tættere på USA nu, hvor jeg ved hvem jeg skal bo hos, hvor henne og hvilken skole, jeg skal gå på. Mandag eftermiddag ringede Linda fra Explorius til mig, og lagde en besked på min mobil, hvor hun sagde, at hun havde nogle spændende nyheder. Jeg opdagede det først sent om aftenen, så jeg blev ligesom nødt til at vente til dagen efter, for at finde ud af, hvad det gik ud på. Jeg tænkte alle tænkte alle muligheder igennem omkring, hvad det kunne være. Så jeg skyndte mig ind til computeren, for at se om min Student profile stadig lå på Aspects hjemmeside. Det gjorde den ikke. Jeg blev bare virkelig glad, for det kunne snart ikke være andet end, at jeg havde fået en værtsfamilie. Det var helt rigtigt, for tirsdag morgen, da jeg tjekkede min mail, var der tikket en mail ind fra min værtsfamilie i USA.
.
Værtsfamile:
Min familie består af en mor på 35 år: Maggi, en far på 38 år: Dan, Amber på 15 år og Alison på 13 år. Amber spiller fodbold som Fall sport, mens Alison er cheerleader året rundt. Udover det har de en hund, to katte og en skildpadde. Så det er bare helt perfekt, kunne ikke være meget bedre. I deres mail skrev de, at vi havde meget til fælles, så det håber jeg på, indtil videre passer det rigtig godt. Jeg glæder mig enormt meget til at lære dem bedre at kende. De skrev at jeg skal dele room med Amber, den ældste pige, som virker rigtig sød og sjov, så det skal nok blive godt. 
.
Poulsbo, Washingon:
Det eneste de ikke skrev i mailen var, hvor de boede. Så jeg gik spændt rundt hele dagen, indtil jeg kunne ringe til Linda fra Explorius. Jeg fik så at vide at de bor i staten Washington i en by kaldet Poulsbo. Den ligger meget tæt på Seattle, jeg tror nærmest man kan kalde det en forstad til Seattle. Seattle er en kæmpe by, så jeg håber lidt på at man kan tage derind og shoppe eller hygge. Der er cirka 9000 indbyggere i Poulsbo, som er en skandinavisk inspireret by, hvilket er meget sjovt. 


Poulsbo, Washington 
Seattle ligger omkring 35 km fra Poulsbo, nice. 
High School:
Jeg skal gå på North Kitsap High School, som starter d. 4 september. Ellers ved jeg ikke noget om skolen endnu, udover der er cirka 1300 students. Jeg synes, det er vildt spændende at skulle gå på en STOR amerikansk high school. Håber bare jeg kan finde rundt, haha, ellers er det godt Amber og Alison også går på den samme skole. 


For to døgn siden anede jeg ingenting om, hvad der lige er sket. Det er underligt at tænke på, det hele er sket så hurtigt! Jeg svarede lige på min værtsfamilies mail i går, og er blevet venner med dem på facebook, så jeg kan ikke vente med at finde ud af mere om dem. Vil holde jer godt opdateret!  


Go Vikings!

4 kommentarer:

 1. Tilykke med din værtsfamilie! De virker rigtig søde :)

  SvarSlet
 2. Mange tak! Ja det synes jeg bestemt også, jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende :-)

  SvarSlet
 3. Hej Helena :-) Din blog er rigtig fin! Og gud hvor er du heldig at du har fået værtsfamilie så tidligt! :-) Jeg skal selv til USA her efter sommerferien, men venter stadig på at få værtsfamilie... :-)

  Du er mere end velkommen til at kigge forbi min blog :-)

  Hilsen Liv
  http://www.udvekslingsstudent-usa-12-13.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Liv, er også rigtig glad for at have fået min værtsfamilie så tideligt. Men din skal nok også snart dukke op!

   Hopper da lige med som fast læser på din blog ;-)

   Slet