lørdag den 25. februar 2012

Esbjerg Handelsskole

Her i tirsdags skulle vi udfylde vores uddannelsesplan, hvor jeg skulle vælge, hvad jeg ville efter mit år i USA. Jeg ikke været i tvivl om, at jeg ville vælge at tage på Esbjerg Handelsskole. Men jeg har været meget i tvivl om hvilken linje, jeg skulle vælge. Det endte med at blive 'Marketing og Innovation', hvilket jeg er super glad for. Så jeg får fem A-fag nemlig: virksomhedsøkonomi, afsætning, engelsk, dansk og spansk. Hola espãnol! 
Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på Handelsskolen, men ikke nær så meget, som jeg glæder mig til min USA rejse. Faktisk slet ikke i nærheden af det! 
.
By the way, vandt jeg en konkurrence på clean starts fanside på facebook, her den anden dag. Jeg vandt tre Clean Start/Dermalogica produkter til en værdi af 390 kr. Jeg blev utroligt glad, da jeg så det. Selvom jeg først opdagede det, fire dage efter vinderen var blevet udtrukket, hovsa haha. Det eneste jeg havde gjort, var at skrive en anmeldelse af mit favorit produkt, som er Bedtime for Breakouts. Den og hele serien kan helt sikkert anbefales! Nu ser jeg frem til at modtage min præmie og til projektugen i næste uge, hvor jeg har om 'Mediernes magt og sladderpressen'.        

2 kommentarer:

  1. En rigtig fed blog du har dig! Håber det er okay, at jeg er hoppet med på vognen som fast læser :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak! Du er mere end velkommen :-)

      Slet