mandag den 11. marts 2013

I love forår & track meets

Long time, no update! Her er det rigtig begyndt at blive forår selvom det først officielt bliver forår her om ti dage. Ved faktisk ikke helt hvorfor det ikke er ligesom i Danmark, hvor vi skifter den 1. marts. Nu har jeg gået til track i to uger, og det er rigtig sjovt so far. Vi træner hver dag efter skole fra 3 til 5. Der er rigtig mange på vores hold, men vi er delt op i vores events, så dem som løber langdistance træner for sig selv, og dem der kaster træner for sig selv og så videre. Jeg skifter lidt mellem sprint og højdespring. Vi er kun fem stykker der springer højdespring blandt andet min gode veninde Becky, så det er rigtig sjovt. Vi har også¨en rigtig god coach, så selvom det er svært at lære, skal det helt sikkert nok komme. Ellers så synes jeg faktisk ikke track er så hårdt, som jeg troede det ville være. Det eneste minus er, at vi træner udenfor lige meget hvad. Så mens både tennis, baseball og softball går indenfor når det regner, skal vi stadig være udendørs! I torsdag havde vi Meet the Vikings, hvor alle der dyrker en forårs sport mødes på skolen og bliver præsenteret. Efter det har hver sportsgren et møde, og det er sådan set det. 

Sidste weekend tog jeg fri fra skole om fredagen, så jeg kunne tage ud at stå på ski med Maggi og Dan. Vi kørte afsted tidligt om morgen. Da vi så endelig kom derop, så det ud til at det ville regne hele dagen hvilket betyder at der ikke rigtig er noget ved at stå på ski. Men vi aftalte at vi lige ville vente en halv time og se om det klarede op, og det gjorde det en lille smule. Så vi valgte at vi i det mindste kunne ski lidt rundt for en time eller noget. Men det endte så med, at vi blev det hele dagen, og vi havde en super dag. Jeg kørte det meste af dagen rundt for mig selv på Daisy, mens Maggi og Dan prøvede at lære at snowboarde på baby bakken. Om aftenen tog jeg til Brendans hus. Vi tog ud at stå på longboard, som er lidt ligesom skateboard. Men noget nemmere - og sjovere!
På vejen til Stevens Pass 
Så godt som ingen biler på parkeringspladsen 
Havde pisterne for os selv 
I fredags havde vi en exchange student lunch i skolen med vores counsler mr. Martin. Vi tog hver noget mad med fra vores hjemland. Jeg lavede frikadeller, og ellers havde vi tysk kartoffelsalat, tysk wienerschnitzel, portuguese chokolade som smagte lidt ligesom kiksekage, norske pandekager med kanelsukker, noget virkelig ulækkert dip fra australien og nogle andre retter. Mr. Martin er simpelthen den sjoveste person jeg har mødt, og vi endte med at blive på hans kontor i næsten tre timer. Om aftenen var der et talent show på vores skole, som alle fra hele byen kunne være med i. Jeg tog derhen med Anna og Rachel, og der var faktisk mange rigtig talentfulde personer med. Lige fra som piger på fem år der dansede til 50-årige mænd dressed like cowboys der sang. Vinderen blev, The Iversons Brothers, som er et rigtig godt band fra vores skole. De vandt $500, som er omkring 3000 kroner!

Mig, Anna og Rachel
Her i lørdags havde jeg mit allerførste track meet. Vi tog skolebussen til Bainbridge High School klokken ti om morgenen. Jeg skulle egentlig kun have springet højdespring, men de manglede nogle piger til at løbe relays, så det endte med at jeg løb en 400m også. I højdespring ville jeg egentlig gerne bare over den første stang, som er 4'0". Men jeg sprang 4'3", som det var super duper duper godt! Mit relay gik også fint, selvom mit hold løb virklig dårligt, så da det blev min tur var vi langt bagud. Men overhalede tog person på mine 400m, så er godt tilfreds med det alligevel. 400m er nok den allerhårdeste disciplin, for det er bare et lap fuld sprint. Kunne slet ikke føle mine ben de sidste 100m haha. Det bedste ved vores meet var dog at det var varmt og dejligt. Føltes helt som om det var sommer, så efter vi var færdige med vores events kunne vi bare ligge og slappe af i solen, skøøøøøno.

I dag er det søndag og jeg tog downtown med Anna. Vi kiggede lidt i butikker, og jeg fandt en denim jakke i en genbrugsbutik til kun $15! Vi tog ind på en lille cafe, hvor vi fik crêpes og havde udsigt over vandet. Så hyggeligt! I den kommede uge møder vi klokken 11.15 tre dage, fordi alle sophomorene har prøver. Så det bliver en dejlig kort uge. 

Anna og moooooi
Udsigt fra cafeen 
P.S. Nu er det snart St. Patricks day, så McD laver deres Shamrock Shake som er en mint milkshake! Prøvede en her for et par dage siden, og mums den er god. I det mindste i starten bliver lidt kvalm i længden 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar