torsdag den 13. juni 2013

Under en uge tilbage

I dag er det onsdag, og jeg rejser hjem på søndag! Det vil sige, at jeg kun har fire dage tilbage herovre. Hvad blev der af de sidste to måneder? Er seriøst slet ikke klar til at forlade alle sammen herovre, og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal få sagt farvel til mine venner herovre. Det bliver med masser af tårer, og jeg kommer til at savne dem så meget! Har fået en ekstra kuffert, og er begyndt så småt at pakke og jeg har sådan set kun en dag sat af til at pakke resten. Der er så meget her de sidste par dage før jeg tager hjem, og der er super meget stress på. Skal pakke, skrive breve til alle sammen, graduation + grad night, sige farvel til en forfærdlig masse mennesker, and so on. Men jeg vil da lige fortælle, hvad der ellers er sket her på det sidste.

Et par uger siden havde vi vores track and field banquet. Vi var alle dressed up i kjoler og skjorter, og så blev der ellers spist pizza, ice cream, uddelt diplomer og awards. Vores trænere præsenterede os alle sammen, og fortalte om hver enkelts sæson - hvilket tog lang, lang tid. Da jeg gik derop begyndte alle sammen at klappe, og vores træner holdte en ekstra lang tale - der er sine fordele ved at være foreign, haha! 


Becky (my high jump bud) og jeg til vores track banquet 
Den 2. juni havde jeg min End of Year Orientation med Jodi og hele min exchange student gruppe. Vi mødtes på Bainbridge ude ved en strand, hvor vi havde en picnic. Vi talte lidt om hvordan vores år var gået, og hvordan det ville blive, når vi rejser hjem igen. Så lavede vi sandwiches, og ellers hyggede vi os bare. Det var underligt, at det er sidste gang jeg ser mange af dem. Men sådan er det vel. Vi fik forresten også hvide t-shirts, hvor vi alle skrev en lille hilsen på hinandens. Vi tog afsked, og det var sådan set det. Det var lidt sørgeligt, men det er jo nemmere at besøge folk der bor i Europa end folk der bor her i USA. Så kommer forhåbentlig til at se nogle af dem igen en dag. 

Hele gruppen
Min skønne Kati fra Tyskland 
Jodi og jeg

Helene fra Norge og jeg (kører den skandinaviske denim jakke stil, haha)
Sidste fredag fik vi vores yearbook! Det er måske det mest amerikanske og fedeste jeg tager med mig hjem. Det er en bog fyldt med billeder fra hele skole året, som er lavet af elever der tager yearbook som en klasse. Der er en dobbelt side som kun  er omkring os udvekslingsstudenter, hvilket er super fedt. Der er sider som er blanke, hvor man så kan få folk til at skrive en lille hilsen. Den sidste skoledag, som var mandag var helt vild stressfuld. Alle vi skrive i alles bog, og tror jeg skrev i mindst en million bøger! I starten var det lange, søde beskeder men de blev værre og værre i løbet af dagen, da jeg blev træt af at signere bøger. Men ja, ellers var sidste skoledag nu meget god. Vi lavede ikke det store, og tror stadig ikke det er gået op for mig at skolen er ovre. I dag fik vi endda at vide, at vi ikke er velkommen på skolen mere. Vi må ikke engang besøge - 'merica altså. 

Lørdag tog jeg med Maggi, Dan og Ali til en fodbold kamp med Kitsap Pumas, som er vores lokale klub. Det var rigtig sjovt. Om søndagen havde Coopers familie en afskedsfest for mig. Vi havde masser af mennesker ovre - mig, Cooper, Brendan, Jacci, Daniel, Josh, Karin, Addie, Clara og Coopers familie selvfølgelig. De er blevet min 2. familie herovre, og det bliver vildt sørgeligt ikke at komme til dinner hver søndag aften mere. Men anyways, vi grillede burgere og quasidillas + de havde lavet en kæmpe chokoladekage, der lignede det amerikanske flag. Vi spillede volleyball i baghaven, og havde den bedste aften i lang tid. 

Poserer lige med kagen
'Merica
Om mandagen sov jeg hos Anna, og vi bestilte Macklemore billeter til en koncert i Danmark. Så hun kommer på besøg i oktober, yeeeeah! Om tirsdagen tog vi til Seattle for den sidste gang, og vi havde en super dag hvor vi bare gik rundt i byen, kiggede i butikker og om aftenen tog vi til en Mariners baseball game. Selve baseball er ikke så spændende at se, men der er massere af underholdning på stadionet hele tiden, så det er værd at tage til. Der var næsten ingen mennesker, for USA spillede VM kvalifikation mod Panama på stadionet lige ved siden af. Og der er lækker mad så lang øjet rækker - det er jo USA, right? Vi fik garlic fries, det var det bedste! Vi blev desværre nød til at gå før kampen sluttede, for vi skulle med færgen tilbage igen. 

Fra færgen
Starbucks, love love love 

Vind i håret mand 
Pike Place på en smuk dag
Fangede lidt af byen i det her billede. Og ja, træet er blå
Anna og jeg
Mariners baseball game - næste ingen mennesker på stadion
Sidste glimt af Seattle
I dag, onsdag, havde vi vores graduation practice. Vi øvede hvordan vi skulle gå ind, op på scenen og ud igen. Det tog mere end to timer at øve, hmmm. Men glæder mig til graduation på fredag! Efter vi var færdige mødtes alle seniors i Raab Park til vores senior picnic. Der var mad og musik - super hyggeligt faktisk. Næste gang i hører fra mig bliver sikkert efter graduation, so long. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar