onsdag den 25. april 2012

I am one lucky girl

Tiden flyver afsted for tiden. Min søster konfirmation er om under to uger, eksamener starter allerede i næste uge og der er skræmmende kort tid til sidste skoledag. Har ikke fundet kostume eller noget endnu, men har en fin idé i hovedet, men holder det lige hemmeligt indtil videre. Skriver meget med min værtsfamilie, og her den anden dag skrev min værtsmor, at de havde tænkt på at tage til Maui, Hawaii til februar. Wuuhuuu, tænkte med det samme, at det er alt for godt til at være sandt! Det eneste der er, er at vi selv skal betale flybilleten, men det er jo også helt fair. Så nu skal jeg til Hawaii næste år, I can't wait! Min værtsmor skrev også, at de havde været på Hawaii før og det var et fantastisk fedt sted, og de ville vist gerne ud at snorkle igen, ligesom de havde været før.
.
Udover den rigtig gode nyhed fra USA har jeg også været virkelig heldig i dag. Vi havde udtrækning til eksamener i dag klokken 10. Og guess what, jeg fik de to ting jeg allerhelst ville op i, nemlig skriftlig engelsk og geografi! Det kunne ikke være bedre, der og jo næsten intet man skal læse op til. Havde bare virkelig frygtet, at vi skulle op i mundtlig tysk eller kristendom, men det slipper vi heldigvis for. Så nu er det forevigt slut med tysk, skal aldrig have det mere - skønt, skønt, skønt! Vores skriftlige eksamener starter allerede næste uge, og de mundtlige kommer først i juni, når vi får læseferie.

Har forresten været til stævne i weekenden, hvor jeg fik en førsteplads i mixdouble. Så det var dejligt at slutte sæsonen af med en første plads. Jeg kommer nok desværre ikke til at spille badminton i USA, men jeg skal lige se, om jeg ikke kan finde ud af noget alligevel. 
.
I må have det godt så længe. Tjek lige den her reklame, der er for sjov altså. Knus!   
.  
 

1 kommentar: