fredag den 29. juni 2012

Dimission

I forgårs havde vi dimission fra folkeskolen, og vi havde en fantastisk aften. Det startede ud med, at vi var alle 9. klasser på skolen (vi er altså 5 klasser) samlet i en lille sal. Der var fællessang, taler, musik og selvfølgelig der hvor vi blev kaldt op og fik vores afgangsbevis. Det foregik heldigvis klassevis, så det var slet ikke så slemt! Jeg gik ud af folkeskolen med et gennemsnit på 10,83, så det er jeg meget tilfreds med. Tanken om at jeg aldrig skal have tysk, fysik, geografi, kristendom mere, er heller ikke hel dårlig!
.
Bagefter samledes vi i klasserne og fik sandwich, kage og jordbær, og hyggede en times tid. Da det var ovre tog hele klassen ud i et festlokale, og der festede vi så, og havde det bare skide skægt. Men det nok den sidste gang vi er hele klassen samlet, så det er lidt sørgeligt at tænke på. Og nogle af dem ser jeg sikkert slet ikke inden jeg smutter til USA. Nå, men mig og tre af mine venner tog ind i byen bagefter, men der var propfyldt med diverse studenter, så vi kunne selvfølgelig ikke komme ind nogen steder, øv øv. Men vi fik en sjov gåtur ud af det, så det var også helt fint. 
.
By the way fik jeg lige en dimissionsgave af mine forældre i går, og det var en IPHONE! Eller egentlig kun penge til én, så jeg køber den, når jeg kommer til the u.s.. Det er langt billigere derovre, så det kunne næsten ikke betale sig at købe en i Danmark nu, når jeg alligevel snart skal rejse. Har altid ønsket mig en Iphone, så er spændt på at endelig købe en!

Til dimission på skolen - jeg står forrest som nummer 4 fra højre i hvid trøje ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar