fredag den 6. juli 2012

Fantastisk nyhed fra Explorius

I dag kom der en dejlig nyhed fra Explorius, som er organisationen, jeg rejser med. Elsker bare når der tikker en mail ind fra dem, det er altid spændende! Fra næste år, 2013/2014, indfører de Year-End Camp. Det er i princippet er det samme som en Soft Landing Camp, hvor man er i New York inden man rejser ud til sin værtsfamilie. Men det her er bare i slutningen af året. Campen varer et par dage i enten Chicago, Washington eller New York. Her kan man så shoppe, snakke med de andre, der også er på vej hjem osv.! Og så flyver man hjem samlet, så det ikke er så ensomt i flyene. 
.
Det skal som sagt først gælde for 2013/2014 udvekslingsstudenterne, men det mest fantastiske er så, at vi som tager afsted i år, for lov til at være "testpersoner" til Year-End Camp. Kvit & frit endda, vi skal kun betale shopping, mad selv. Så jeg skal både på Soft Landing Camp i NYC i 4 dage på vej derover, og på Year-End Camp på hjemrejsen. Synes det er en fantastisk ide, de er kommet med der. Og vi er bestemt heldige, at vi lige akkurat når at opleve det. Det kan næsten kun blive fedt! 
.

Det var lige en lille update. I hører nok ikke meget til mig det næste stykke tid, da jeg skal på ferie i Italien med min familie i 3 uger. I må have en fantastisk, sjov, lækker sommer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar