torsdag den 11. april 2013

Spring break in Poulsbo

Nu er vores spring break ovre, hvilket nu er meget rart. De fleste var ude at rejse, så det er rart at alle sammen er kommet hjem igen. Det er også helt fint at starte skolen igen, og skal kun i skole i tre uger inden vi tager til Hawaii, wuhuu. Alt i alt har det været en rigtig god ferie selvom vi ikke havde de store planer. I sidste fredags tog Ali, Amber og jeg til Silverdale waterfront, som både har en strand og dock. Det var super lækkert vejr, og totalt flot derude. Vi tog til Coldstone og fik ice cream. Købte en medium, men er du vild de er store. Kunne slet ikke spise halvdelen af den! Vi tog også et smut forbi Goodwill, kendt second hand store, og jeg fandt to t-shirts og vi fandt alle hawaii skjorter, som vi vil have på i lufthavnen. De er ikke det flotteste, men whatever man skal jo have en. Efter det tog vi ned til Poulsbo waterfront, og vi tog hen til et nyt burger sted der er åbnet, og fik pomfritter. Efter det tog vi over til skolen for at se drengene spille deres baseball kamp. Det var en skøn dag, og endnu engang er jeg taknemmelig for, at jeg har en værtssøster som har kørekort haha! 

Silverdale Waterfront
Moi, Alison and Amber 

Ali 
Amberrrr
Udsigten fra downtown Poulsbo. Ikke helt dårligt!
Om lørdagen var det min værtsfars 40 års fødselsdag, men jeg var ikke hjemme hele dagen, for jeg havde et track meet. Men ja, aftenen inden, mens han ikke var hjemme, pustede vi 40 balloner op og puttede dem i hans truck. Og vi skrev happy birthday på vinduerne. Jeg skulle super, duper tidligt op, alt for tidligt faktisk for vi skulle hele vejen til Kent. Jeg fik 4 plads i min 4x800 relay, og det var den første gang nogensinde at jeg havde løbet 800m. Og ellers fik vi 10 plads in vores 4x400m. Det var et rigtig hårdt meet, fordi der var omkring 20 forskellige skoler, og nogle af dem var langt større end vores. Så vi havde meget competition. Det var så varmt hele dagen, så vi lå bare og tog sol imellem vores events. På vejen hjem stoppede vi ind ved McDonalds. 
Addie, Bri og jeg
Skinner solen virkelig i Washington? Yesssss
Panorama af Kent Stadium 
Om søndagen var det påskedag og vi tog hele familien på en gåtur ned til downtown for at få doughnuts til morgenmad ved vores bageri. Men da vi kom derned viste det sig, at det var lukket på grund af påske. Så i stedet gik vi over til Albertsons, som er et bilka-lignende supermarked, og vi købte morgenmad der i stedet. Fik lidt påske slik, men ellers er der ikke så meget specielt ved påske herovre. Nogle maler æg og laver egg hunts, og nogle går selvfølgelig i kirke og alt det. Senere på dagen tog Ali, Amber, og jeg til Indianola beach sammen med vores kusine Katie. Vi var der kun for omkring en time, for vi skulle til påskefrokost med hele familien hos min great-grandmas. Om aftenen tog jeg til et bonfire hos Travis, hvor der var en masse folk fra vores track hold. Det var en hyggelig aften!

Fra Indianola med bjergene i bagrundden 
Lets go to the beach, beach, lets go get away!
Ali, Amber og jeg på vej til påskefrokosten 
Om onsdagen havde vi en film aften hos Taylor. Det var mig, Taylor, Daniel, Hans og Marvin, hvilket var en super god aften. Dagen var jeg sammen med Brendan, og senere tog vi ud og fik frozen yougurt med nogle venner. Der er altid en undskyldning for at gå til YoG's, det er virkelig den bedste opfindelse nogensinde! 

Sidste weekend af vores ferie boede vi hjemme ved min onkel, tante og Katie, fordi mine værtsforældre skulle på skitur til Canada med nogle venner. Så vi lavede ikke rigtig det store den weekend, vi så en masse film, og ellers slappede vi bare af derhjemme. Men jeg havde mit eget værelse for første gang i rigtig, rigtig lang tid, hvilket var skøøøønt. Bliver dejligt at komme hjem til mit værelse igen, det glæder jeg mig godt nok til. Om søndagen tog jeg til Seattle med Brendan og hans familie, fordi de havde inviteret mig til at tage med dem over og se en tale omkring holocaust. Det var i University of Washington, og det var faktisk rigtig spændende. Det var omkring en mand, der havde overlevet en koncentrationslejr, og en amerikansk soldat der havde befriet dem.Senere i livet mødtes de så, og begyndte at holde foredrag omkring det. Vi tog også et smut forbi pike place market og spiste frokost. Om aftenen tog jeg til sunday night dinner at Coopers hus, er jo ved at være en tradition nu. 

Vi fandt dette flotte stykke kunst i Seattle. Tror kunstneren must have been on drugs, da han lavede dette. Haha, det giver jo slet ingen mening overhovedet!     
BY THE WAY, vi fik endelig vores track pictures. De var faktisk rimelig gode, så vi lige dele et med jer. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar