tirsdag den 28. august 2012

Rodeo & Indianola dock

Så er det vidst tid til endnu et indlæg, det er lidt svært at få tid til at skrive, for der sker så meget nyt hele tiden. I fredags var jeg til mit allerførste rodeo med min værtsfamilie. Folk havde cowboyhat og cowboystøvler på, som var meget sjovt. Inde på selve arenaen var der tyreridning, cowboys der red på hest som skulle fange en lille tyr med en lasso og nogle flere ting. Udenfor var der et slags tivoli med forlystelser, hypnoseshow, stalde hvor man kunne gå rundt og se på dyr og alt slags mad. Vi havde VIP pas som vi havde fået af nogle af mine værtsforældres venner, så vi kunne komme gratis ind og få gratis aftensmad! Udover det spiste jeg nachos med ost og jord med chokolade - ja, vi får rigtig god mad her! Lørdag aften tog mine værtssøstre, nogle af deres venner og jeg på Subway (sandwichbar) og derefter ud til Indianola dock. Det er ude på en strand, hvor man tager ud om aftenen. Når man hopper i vandet, som inden er helt sort, bliver det helt lyseblåt og det ligner at der er blå glimmer rundt om hele ens krop, så længe man bevæger sig. Det er virkelig cool! Men meget koldt også, jeg var i fire gange, men jeg tror højst det var 30 sekunder hver gang, haha. 

Mandag var jeg oppe på skolen for at få taget billede til vores yearbook og et studiekort vi får. Vi, som er seniors, skulle have en sort top på, og drengene skulle have en slags smoking på. Så det kommer til at se lidt formelt ud, tror jeg. Bagefter så jeg hvor mine klasser lå, og jeg mødte nogle elever fra skolen. Senere på dagen skulle vi også have taget billeder med mit soccer team, og det bliver de fedeste billeder! Skal nok ligge dem ind, når jeg for dem. De er meget anderledes end hvordan vi tager billeder i Danmark. 

Her kommer lige et billede af en SUPER lækker amerikansk ting som de kalder Blizzard. Det er næsten som en McFlurry fra McD, men man kan vælge mellem så mange forskellige smagsvarianter - det er helt vildt! Og det her er kun en lille, de fås meget større. Men en lille er altså rimelig stor herovre! 

Blizzard med M&M & brownies

2 kommentarer:

 1. Hejsa :) Jeg ved ikke om jeg vil være udvekslingsstudent eller ej, derfor har jeg lavet dette inglæg: http://anjadalsgaard.blogspot.dk/2012/08/efterskole-eller-udvekslingsstudent.html - Og det ville være dejligt, hvis du gad at smide en kommentar! Håber virkelig du har lyst, og måske endda blive fastlæser. Jeg er nemlig fastlæser af din blog, og elsker og læse om din dag derovre :) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja!

   Jeg tager lige et smut forbi din blog om lidt! Jeg er rigtig glad for, at du kan lide min blog, det er dejligt at vide, at der er nogle som gider læse med ;-)

   Knus

   Slet